viernes, 17 de enero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

Horaris del partits dels equips de la base del Patí Alcódiam 17 i 18 de gener. El Raspeig i Cocentaina, els rivals


Enrile PAS Alcoi-Barça B: un partit ple de alicientsL'Alcódiam vol alcançar el líder i entrar a la Copa Príncep per mèrits propis

Un altre xoc més que interessant espera als aficionats de l'hoquei patins aquest dissabte a les 20.15. El líder visita el Francisco Laporta. Sí, és el filial però té la filosofia Barça i poden ser les futures estreles d'aquest equip. Per a Quico Rico, el partit está ple d'alicients: "Duu el nom del Barça, tot i que és el filial. Porta els mateixos colors, encapçala la classificació i damunt juguem a casa".

A més, els jugadors de l'Alcódiam han trobat una motivació extra amb l'anunci aquest dijous passat de que Alcoi organitzarà la Copa Príncep els próxim 8 i 9 de febrer: "Volem alcançar al líder i ara també volem classificar-nos per mèrits propis en la Copa Príncep. Ja no volem jugar-la perquè som l'equip amfitrió", sentencia el jove de la pedrera.

Pero atenció. La tasca no serà gens fàcil. Són jugadors molt joves, forts físicament, molt ràpids i amb molta ambició, i els seus contracops fan por. Tenen jugadors com David Martínez, que ja porta 17 gols en la Primera Nacional, Gabarra o Ignacio Alabart, un gallec encara juvenil que la temporada passada estava en la disciplina del Compañia de María i que ara viu a La Masia. I per si aixó fora poc, en la porteria està Tavi Tarres, un veterà que aporta molta seguretat al conjunt

Es preveu un altre partit que es jugue de poder a poder entre dos equips que estan en una mala dinámica de resultats. El Barça porta tres partits sense conéixer la victòria (dos derrotes i un empat) mentre que l'Enrile ha collit un empat i una derrota en els dos últims encontres i "estem segurs -diu Quico Rico- que els dos eixirem a la pista intentant deixar arrere els mals resultats. Nosaltres estem contents del joc desplegat a Maçanet, tot i la derrota, i només ens falta estar més encertats de cara a porteria".

L'últim enfrontament entre els dos equips va ser la temporada 2002-2003. En aquella ocasió es va imposar l'Enrile PAS Alcoi per 2-0.

Horaris del partits dels equips de la base del Patí Alcódiam 17 i 18 de gener. El Raspeig i Cocentaina, els rivals

Set partits disputaran els equips de la base del Patí Alcódiam aquest cap de setmana. L'aleví, l'iniciació i el senior jugaran como a locals en el Francisco Laporta contra el Raspeig els dos primers i contra el Cocentaina, els seniors. 

La resta de conjunts s'hauran de desplaçar a Cocentaina. El conjunt dels horaris són:

Divendres 17
21.00: Alcódiam-HC Cocentaina A, senior

Dissabte 18:
11:00H:  Cocentaina B- Alcodiam A, iniciació
12:00H:  Cocentaina B-Alcódiam, prebenjamí
13:00H:  Cocentina B-Alcodiam, benjamí
16:00H:  Cocentaina B-Alcódiam, Senior
17:30H:  Alcódiam B-Raspeig, aleví
18:30H:  Alcódiam B-Raspeig, iniciació