lunes, 13 de enero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Resultats dels equips de la base de l'Alcódiam 10 i 11 de gener

L'Enrile perd un partit de poder a poder contra el Shum Maçanet: 5-1

L'Alcódiam cau a la sexta posició però només està a tres punts del líder i próxim rival el Barça B

L'Enrile PAs Alcoi ha perdut un partit jugat de poder a poder contra el Shum Maçanet que, per cert, era el primer partit que guanyava a casa. Hi ha hagut durant tot el partit ocasions per part dels dos equips, amb contracops continus i bon hoquei. Però finalment, qui ha tingut més encert de cara a la porteria contrària s'ha emportat els tres punts. Si l'Alcódiam hagués tingut una miqueta més de sort amb els pals (fins a tres voltes han tocat els homes de Diego Mir el ferro) i hagueren convertit en moments puntuals la bola parada, potser estariem parlant d'un altre resultat.

El Shum Maçanet s'ha avançat al marcador al minut 13 per obra d'un dels seus homes més destacats, Carles Rodríguez. El mateix Rodríguez augmentava l'avantatge per als de Girona de penalti quatre minuts després. Quan faltaven tres minuts per acabar la primera part, César Candanedo, de fort xut ha batut Marcel Luzón. En eixos moments el partit estava molt obert, i els equips es retiraven al marcador sabent que en els segons vint-i-cinc minuts, qualsevol cosa podria passar.

Però el que ha passat ha perjudicat els interessos del Patí Alcódiam i no és la primera volta que ocorreix. En pràcticament dos minuts el Shum ha marcat dos gols més posant la diferència en 4 a 1. Entre mitges l'Enrile ha pegat un altre pal que haguera pogut suposar el 3 a 2 i un partit encara més obert.

Amb el 4 a 1 l'Alcódiam, com no podia ser d'una altra manera, ho ha intentat tot, però amb gens ni miqueta de sort. Ha sigut el Shum qui ha posat el quint.

Amb els resultats d'aquesta jornada, l'Alcódiam cau a la sexta posició. Tot i aixó només està a tres punts del líder, el Barça B, que precisament serà el próxim rival dels alcodiamistes la setmana que ve al Francisco Laporta. El Barça B ha perdut 6 a 4 a casa del Sant Feliu.

Shum Maçanet: Marcel Luzón, Roger Presas, Xavier Terns Xavier Lladó i Roger Pujol –cinc inicial- Carles Rodríguez, David Gelma Gerard Pujol i Marc Grau.
Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, César Candanedo, Pere Cañellas, Carlos Pérez i David Aguilar –cinc incial- .Quico Rico, David Doménech i Marc Figa.

Dos victòries, tres derrotes i un empat

Pobra collita aquest cap de setmana dels equips de la base del Patí Alcódiam. Derrotes del juvenil, de l'Alcódiam b d'iniciació i de l'aleví a i només dos victòries, les aconseguides per l'iniciació a i el junior.

Molta decepció, sobre tot perquè ha sigut una sorpresa molt inesperada, la derrota del juvenil contra el Cocentaina. Un resultat que mai s'haguera d'haver produït. El conjunt dels resultats ha sigut:
  • Muro 3-0 Alcódiam b, Iniciació
  • Alcódiam a 3-0 Cocentaina b, Iniciació
  • Gandía 1-1 Alcódiam, prebenjamí
  • Alcódiam 1-5 Cocentaina, Aleví
  • Alcódiam 3-4 Cocentaina, Juvenil
  • Alcódiam 9-2 Cocentaina, Junior