viernes, 31 de enero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Horaris dels equips de la base del Patí Alcódiam Salesià 1 i 2 de febrer

Adrián Vallina: "En pistes com la d'Alcobendas es poden perdre ascensos"

Amb un empat l'Enrile es classificaria per mèrits propis en la Copa El Princep

Amb els cinc sentits i ben concentrats. Així ha de viatjar l'Enrile PAS Alcoi cap a Alcobendas aquest dissabte si vol traure alguna cosa positiva en forma de punts. En la plantilla són conscients que "en pistes com aquesta es poden perdre ascensos", segons paraules del porter Adrián Vallina que afegeix que "els madrilenys no tenen res a perdre i sí molt a guanyar perquè el seu objectiu és quedar per meitat de taula classificatoria. En canvi, nosaltres volem continuar sumant punts que ens acosten a l'objectiu que ens hem marcat a principi de temporada."

El porter asturià preveu un partit en el que "ens deixaran el pes de l'encontre, ens regalaran la bola esperant una errada nostra, com ja ens ha passat en altres partits amb rivals més o menys de meitat taula". Per a contrarrestar eixe perill, el d' Oviedo diu que "hem de ser molt pacients, no precipitar-nos en les nostres accions, no voler resoldre el partit en els primers minuts i madurar cadascuna de les jugades i si ens piten un passiu, no passa res".

A banda de jugar-se tres punts importants per continuar entre els quatre primers classificats, també està en joc participar en la Copa Príncep per mèrits propis i no com a equip amfitrió. Adrián Vallina diu que "a mi em fa molta il.lusió jugar aquesta competició i jugar-la en casa davant la nostra gent encara més i sí que tenim en ment classificar-nos pels punts aconseguits, però no és una cosa que ens ha d'obssessionar".

La Copa El Príncep, que es disiputarà al Pavelló B del Francisco Laporta els propers 8 i 9 de febrer està més emocionant que mai. Mataró i Enrile ja estan classificats però les altres dos places se les han de jugar entre Barcelona B, Shum, Manlleu, Sant Cugat i Areces.

El Barcelona B necessita 1 punt per classificar-se. Tot perdent, hauria de guanyar el Shum al Areces i el Manlleu per 7 gols de diferència el Mataró per quedar fora.

El Shum es classifica guanyant. Si empata necessita que no guanyen Manlleu i Sant Cugat i, si perd, ha de perdre el Manlleu i no guanyar el Sant Cugat.

El Manlleu necessita guanyar i que no guanye el Shum, o empatar i que perda el Shum. Si perd, no té opcions.

El Sant Cugat necessita guanyar, i que no guanyen Shum o Manlleu. Si empata o perd no té opcions.

El Areces necessita guanyar el Shum i que no guanyen Manlleu o Sant Cugat. Si empata o perd, es queda sense opcions.

Horaris dels equips de la base del Patí Alcódiam Salesià 1 i 2 de febrer

L'aleví b de l'Alcódiam es juga bona part de la Fase Sector a Cocentaina

No hi ha molts partits programats per a aquest cap de setmana i potser el més interessant siga el que ha de disputar l'Aleví b al pavelló cobert de Cocentaina a les 10 del matí d'aquest dissabte. Després de la abultada i inesperada derrota la setmana passada contra el H.C. Cocentaina en partit ajornat, es tornen a veure les cares els dos conjunts. Una altra derrota complicaria el camí per a la Fase Sector de Madrid. Els deixebles de Adrián Vallina es veurien obligats a no errar contra cap rival més i només acaba de començar la segona volta.

En Iniciació l'Alcódiam b se les veurà contra el HC Cocentaina a. El partit es disputarà a les 12 del matí d'aquest dissabte també al Pavelló, un duel per fugir de l'últim lloc de la classificació. Per últim, el prebenjamí jugarà a les 13.00 hores contra el Raspeig al Pavelló B del Francisco Laporta.