lunes, 20 de enero de 2014

Hockey Patines: Resultats dels equips del Patín Alcódiam Salesianos

Suspesos la majoria dels partits que s'havien de jugar a Cocentaina per la pluja

L'Enrile PAS Alcoi tomba al Barça B en un partit brillant: 6-1

Si haguérem de posar adjectius qualificatius a la victòria de l'Enrile PAS Alcoi davant el Barça per 6 a 1 potser ens quedariem curts. Ha sigut un dels partits més brillants dels de Diego Mir en el que portem de temporada. Sense fissures. Molt seriosos en defensa, llegint el partit a la perfecció en cada moment i molt inspirats de cara a la porteria de Tavi Tarrés.

Al minut 6 l'Alcódiam s'ha avançat al marcador i al minut 21 ha posat el 2 a 0 en dos jugades calcaldes. Dos xuts de Pere Cañellas que toca Marc Figa en el primer i Carlos Pérez en el segon, amb precisió milimètrica. Carlos Pérez ha estavellat faltant un minut una bola al travesser i a continuació els árbitres han xiulat un penal en contra que ha parat Adrián Vallina. Menció especial mereix l'asturià, després d'haver passat una setmana molt complicada conseqüència d'una forta grip. Amb aquest avantatge s'ha acabat la primera part.

I el millor estava per vindre. La segona ens ha deixat un joc espectacular en atac però lligant a la perfecció les escomeses del Barça B en defensa. El 3-0 ha sigut idèntic als dos primers gols. Xuta Carlos Pérez i marca Marc Figa. Ignacio Alabart ha acurtat distàncies per als catalans al minut 33 de falta directa,  però la graderia estava ben tranquila perquè Marc Figa, també de falta directa ha posat el 4 a 1. Era torn per a Pere Cañellas. D'ell ha sigut el quint, després d'un fort xut i el sext en culminar un rapidisim contracop.

ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, Pere Cañellas, César Candanedo, Marc Figa i Carlos Pérez -cinc inicial- David Doménech, David Aguilar, Quico Rico, Deri Mataix i Pablo Ribera.
F.C BARCELONA: Tavi Tarrés, Jordi Gabarra, Pol Macià, David Martínez, Ignasi López -cinc inciial-. Esteve Leal, Marc Palau, Ignacio Alabart, Joan Farnés, Adrià Salvadó.

Resultats dels equips de la base de l'Alcódiam 17 i 18 de gener

La pluja va jugar una mal passada i va obligar a suspendre tots els partits que s'havien d'haver disputat a la pista exterior de Cocentaina. Sí que es va jugar el Cocentaina B-Alcódiam de categoria senior perquè va tindre lloc al pavelló.

Al final, dels quatre partits disputats, tres victòries i només una derrota, la de l'iniciació a mans del Raspeig.