jueves, 6 de febrero de 2014

Hockey Patines: Noticia remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

Torna la Lliga Sud amb un emocionant Alcódiam B-Muro

El partit es jugarà divendres 7 a les 21.00 hores al Pavelló B

Després de pràcticament un mes sense competició torna la Lliga Sud al Pavelló B del Francisco Laporta d'Alcoi i torna amb un sempre més que interessant Alcódiam b-CP Muro, dos equips que no amaguen la seua rivalitat. El partit es disputarà a les 21.00 hores d'aquest divendres 7 de febrer.

Pels resultats de la primera volta i pel lloc que ocupen els dos equips en la classificació, a ningú no se li escapa que el Muro parteix com a favorit en aquest xoc. Els del Comtat tenen sis partits jugats i quinze punts i, amb un partit menys que el líder, el Cájar Alhambra colideren la classificació. Precisament, el Muro ve de caure en la pista del Cájar per 7 a 1.

Per la seua banda, l'equip que dirigeix Lorenzo Pastor espera remuntar el vol en aquesta segona volta que tot just comença demà per a l'Alcódiam b. En la primera només van poder aconseguir una victòria contra el Cocentaina.

Pel que fa a la resta d'equips de la base, aquesta setmana l'activitat s'ha reduït pe la celebració de la Copa El Príncep dissabte i diumenge. Només es jugará un partit de la categoria iniciació. Serà a les 16.00 hores de dissabte en la pista exterior del Poliesportiu Francisco Laporta i enfrontarà l'Alcódiam b contra el Cocentaina b.