miércoles, 2 de mayo de 2012

Hockey Patines: Notícies remeses pel Enrile PAS Alcoi

L'Enrile torna a llocs de descens tot i tutejar al Igualada: 5-3

L´Enrile PAS Alcoi ha tornat a llocs de descens després de la seua derrota per 5 a 3 a la pista de Les Comes i la victòria per 4 a 5 del Voltregà a casa del Monjos tot i que els homes de Diego Mir han tingut a l´abast un millor resultat.

Hi ha hagut dos moments claus. Amb 1 a 1 en el marcador els àrbitres li mostren targeta blava a Roger Rocasalbes. Corria el minut 22 i l´Alcodiam no ha aprofitat la primera gran oportunitat a bola parada ni la consegüent superioritat numèrica.

La segona part ha sigut un intercanvi de colps intens. Al 2 a 1 dels d´Anoia ha respot Pablo Sáez. Al 3 a 2 dels d´Iván Sanz ha contestat Carlos Pérez. Els igualadins s´han tornat a avançar en el minut 44. En el 47, el segon moment clau. L´Enrile ha disposat d´un altre penalty per empatar però la bola s´ha estavellat al travesser. També ha hagut un mà a mà amb el porter arlequinat que no s´ha aconseguit materialitzar. Els locals han marcat el quint gol a falta de pocs segons per acabar el partit i quan els blaugrana intentaven per tots els mitjans possibles traure almenys un punt.

Fitxa Tècnica
Igualada H.C.: Roger Fernández, Ferran Formatjé, Marc Navarro, Eduard Fernández i Toni Baliu -cinc inicial- També han jugat Dani Rodríguez i Roger Rocasalbes
ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Pere Cañellas, Tutti Baieli, Carlos Pérez i Pablo Sáez -cinc inicial- També han jugat Lucas Martínez, César Candanedo i Juan José López
5-3: Marc Navarro, minut 50

L'Infantil de l'Alcodiam tornará a medir-se amb els millors en el Campionat d'Espanya de Ripoll

L´equip infantil del Patí Alcodiam Salesià està preparant les maletes per disputar el Campionat d´Espanya que es disputarà del 4 al 6 de maig en la localitat gironina de Ripoll. El grup que dirigeix Lorenzo Pastor va quedar primer en la Lliga Autonòmica Valenciana i es va classificar en segon lloc, empatats a punts amb el primer, en la Fase de Sector que es va disputar a Gandía del 23 al 25 de març i s´ha guanyat per mèrits propis acudir a esta nova cita entre els millors conjunts d´Espanya de la categoría.

Tots els rivals seran d´una gran entitat. Destaquen sobretot dos: El Caldes, que s´acaba de proclamar Campió de Catalunya amb el mateix equip que va quedar Campió d´Espanya a Burgos en categoría aleví fa dos anys i el Liceo de la Corunya, actual Campió d´Espanya infantil i en les files del qual encara militen 6 jugadors que van aconseguir este guardó la temporada passada.

Evidentment també cal tindre en compte, i molt, el Vic, subcampió de Catalunya, i derrotat pel Caldes en la tanda de faltes directes de la final del Campionat celebrat a Riudebitlles. Altres equips que participaran en esta edició són: el FM Oviedo, d´Astúries; San Fermín Ikastola de Navarra; el Urdaneta, de Euskadi i el H.C. Cocentaina, l´altre representant de la Comunitat Valenciana.