lunes, 27 de mayo de 2013

Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile perd un partit sense història contra el Reus: 2-6

El próxim partit serà el 9 de juny a la pista d'El Vendrell

Efectivament ha sigut un partit sense història perquè al minut sis l'Enrile PAS Alcoi ja perdia per 0 a 3. Els d'Alejandro Domínguez venien a no perdre la quarta plaça de la lliga, la que dóna accés a la Lliga Europea i ho han fet per la via ràpida. Enfront tenien un conjunt potser una miqueta desmotivat per haver perdut la categoria i que ha eixit a la pista fred, molt fred.

La primera part ha acabat ja 1 a 4 i a un conjunt de les carecterístiques del Reus és molt dificil remuntar una diferència tan gran.

La part positiva d'aqueste encontre la podem trobar en la gran quantitat de minuts que han disfrutat dos joves de la cantera: Deri Mataix i Quico Rico.

El próxim partit que disputaran els d'Alcoi serà diumenge 9 de juny a les 12.30 a la pista d'El Vendrell. El proper cap de setmana se suspén l'OK Lliga en disputar-se la Final Four de la Lliga Europea.

Ficha Técnica

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, David Aguilar, César Candanedo i Carlos Pérez -cinc inicial-. També han jugat Deri Mataix, Quico Rico, kilian Aguilar i Jordi Sempere.
REUS DEPORTIU: Guillem Trabal, Xavier Rubio, Albert Casanovas, Raúl Marín i Jordi Adroher -cinc inicial- També han jugat Adrià Catalá, Joan Salvat, Pol Pàmies i Marc Ollé.
Gols:
0-1: Albert Casanovas, minut 3
0-2: Raúl Marín, minut 5
0-3: Raúl Marín, minut 6
0-4: Albert Casanovas, minut 13, de penalti
1-4: César Candanedo, minut 25, de penalti
1-5: Jordi Adroher, minut 26
2-5: César Candanedo, minut 39
2-6: Jordi Adroher, minut 39