Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

El Senior s'imposa al Muro en Autonómica

L'Enrile tomba a domicili el Raspeig en una molt bona segona part:3-5

El porter junior David Doménech debuta en partit oficial

De moment, només el Barça b pot seguir el camí de l'Enrile PAS Alcoi, que aquest dissabte 9 de novembre s'ha imposat a domicili al CPP Raspeig per 3 a 5 aconseguint ple de victòries: quatre de quatre i continua coliderant la classificació.

Tot i ser el cuer de la Primera Divisió, els de Sant Vicent no ho van posar gens fàcil. Es més, la primera meitat va acabar amb taules, tant pel que fa al marcador (1-1) com pel joc desplegat pels dos conjunts. De fet, Jaume Arché va avançar els locals posant la incertesa en els aficionats que es van desplaçar.

Però en una molta bona jugada culminada per David Aguilar, l'Alcódiam va posar l'empat al marcador un minut després. En la represa, César Candanedo va aconseguir dos gols en cinc minuts. Va tornar a repetir David Aguilar com a golejador per posar l'1 a 4 al marcador i va tancar el compte golejador Marc Figa.

Tot i aquest ample resultat, en els últims deu minuts el CPP Raspeig va aconseguir escurçar diferències gràcies a la bola parada. Especialment conflictiu va ser el llançament que va donar pas al 3 a 5. Els árbitres amonesten Adrián Vallina per moure's abans del llançament de Arché. En la segona ocasió, el capità del Raspeig fa un moviment amb el cap, i Adrián es torna a moure i és expulsat. Altres col.legiats interpreten aquest gest amb el cap com un amago. En aquest cas, el jugador amonestat hauria d'haver sigut Jaume Arché. En qualsevol cas, l'expulsió d'Adrián Vallina va donar David Doménech l'oportunitat de debutar amb partit oficial amb l'Alcódiam.

Quico Rico no va poder jugar aquest partit en patir una contractura al coll. Tampoc ho va poder fer per part del CPP Raspeig, Isaac Aznar.

CPP RASPEIG: Charly Tarrazó, Jaume Arché, Pau Moltó, Vicent Martí i José Luis Basañes -cinc inicial- També va jugar Carlos Sanjuán.
ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, Pere Cañellas, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. També van jugar David Doménech i David Aguilar.
3-5: Jaume Arché, minut 49, de penalti.

Per altra banda, l'Alcódiam es va imposar al CP Muro en partit corresponent a la lliga autonòmica senior. Els blaugrana han hagut de remuntar un 0-2 i han acabat imposant-se per 5-2. Per part de l'Alcódiam han jugat: Jordi Sempere, Nico Ángel Carreño, Diego Mir, Lorenzo Pastor, Samu Verdú, Jordi Llorca, Marc Grau i Pablo Ribera.

El prebenjamí va empatar en la pista del Sant Vicent i l'iniciació va perdre en la pista del Cocentaina.