Hockey Patines: CP Vic (2) - Enrile PAS Alcoy (1)

El CP Vic derrota per la mínima a l'Enrile en el quart amistós de la temporada.

Els homes de Diego Mir jugaran este dijous a les 20.30 contra el H.C. Igualada
26/09/2012

El quart partit de la pretemporada s'ha saldat amb una derrota per la mínima al Pavelló Olímpic de Vic. L'Enrile PAS Alcoi ha perdut per 2 a 1 donant bones sensacions, sobretot en la segona part. Els primers 25 minuts han acabat amb un avantatge de 2 a 0 a favor dels gironins davant un joc dubitatiu dels alcodiamistes.

En la segona part, tot ha canviat i han sigut els blaugrana qui han portat el ritme del partit. Juan José López ha fet el gol que escurçava les diferències al marcador. En la part negativa, que l'Alcodiam ha tornat a desaprofitar un pena máxima i una falta directa.

L'equip dormirà esta nit de dimecres a Bellaterra, prop de Barcelona, i demà dijous s'enfrontaran a Les Comes contra el H.C. Igualada a les 20.30.

La preparació del conjunt continuarà dissabte enfrontant-se al Follonica italià en el marc del Trofeu Ciutat d'Alcoi i en el que serà el plat fort dels actes de presentació del club.