sábado, 4 de febrero de 2012

Hockey Patines: El Enrile PAS Alcoy en la Copa del Rey y Resultados de la Base

L'Enrile, protagonista involuntari de la Copa del Rei

L'Enrile PAS Alcoi s'ha convertit en l'equip que pot decidir les últimes places per disputar la Copa del Rei. La victòria del Vilanova davant el Reus en la nit de divendres per 5 a 2 obliga al rival de l'Alcodiam, El Vendrell a guanyar este diumenge en el Francisco Laporta.

Si no guanya El Vendrell, els de Tarragona hauran d'esperar que l'Igualada punxe en el seu enfrontament contra el Monjos a Les Comes o que el Shum perda en la pista del Vic en el partit retransmés dilluns per televisió.

Es de suposar que per a evitar el suspens, els homes de Guillem Cabestany isquen decididament a pels tres punts.

El Vendrell porta 4 jornades sense perdre i, fora de casa, ha aconseguit 2 victòries, 2 empats i 2 derrotes. En l'únic enfrontament al Francisco Laporta, l'Enrile va vèncer per 4 a 1.


L'Alcodiam b continua imparable en la pista i doblega l'Alaquàs: 9-6

VICTÒRIES DE TOTS ELS EQUIPS DE LA BASE

Un nou partit en el parqué del Francisco Laporta i una nova victòria per a l´Alcodiam b. Esta volta la víctima ha sigut l´Alaquàs i el resultat ho diu tot a les clares: 9 a 6. Excepte en el 0 a 1, els homes de Quique Ivorra sempre han dominat el marcador i mai no han vist perillar el resultat. 

Amb estos nous tres punts aconseguits jugant a l´hoquei, l´Alcodiam b es situa segon en la classificació i comença ara una persecució interessant per alcançar el líder.

Per altra banda cal destacar que tots els equips de la base del Patí Alcodiam Salesià han saldat els seus partits amb victòries. 

Els resultats han sigut:
  • Alcodiam 9-Alaquás 6, Lliga Sud
  • Alcodiam b 8-San Vicent Raspeig b 1, prebenjamí
  • San Vicent Raspeig 0-Alcodiam A 7, prebenjamí
  • San Vicent Raspeig 1-Alcodiam 5, benjamí
  • San Vicent Raspeig 0-Alcodiam 10, aleví
  • Raspeig 1-Alcodiam A 9, iniciació